2 Nisan 2013 Salı

Facebook'un En Delikanlısı OkeyTürk





Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere bu defa çok farklı bir oyundan bahsedeceğim; "OkeyTürk". Eminim ki bir çoğunuz internet üzerinden okey oyunu oynamaya bayılıyorsunuz. OkeyTürk ile gerçek bir okey masası atmosferi hissedilebiliyor. Arkadaşlarınızla sohbet ederken çay,çiçek gibi eşyaları hediye olarak gönderebiliyorsunuz.
Oynadıkça gelişen seviye atlama sistemine sahip olan OkeyTürk, sadece puan üzerinden değil, başarı ve rozet kazanma ile de başarılarınızı süslüyor. Verilen rozetlerin isimleri oyuna farklı bir mizah havası katıyor.Bu başarı ve rozetleriniz ile seviye limiti olan odalara kolayca giriş yapabiliyorsunuz. “Profilim” kısmından oyuna ilk başladığınız tarihten bu yana yapılmış bütün oyun skorlarınıza ulaşabiliyorsunuz. 
Gerçek bir okey ortamını andıran OkeyTÜRK oyununun ‘Market’ bölümünde ise oyunu daha eğlenceli ve göze hitap edecek şekilde düzenlemek sizin elinizde. İstediğiniz şekilde oyun içi arka planınızı, ıstakanızı ve masa biçiminizi kendi zevklerinize göre kişiselleştirebilirsiniz. 


Birbirinden farklı masa örtüsünden birini satın alıp okey odanızı kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.





Arkadaşlarınıza çay,limonata gibi içecekler ikram edip misafirperverliğinizi gösterirken bunun yanında bayan oyunculara gül hediye ederek nezaketinizi gösterebilirsiniz.


 Istakanızın rengini değiştirip oyunu zevkli ve renkli hale getirebilirsiniz.

Ve bence en önemli öğelerden biri olan arkaplanı değiştirerek odanın gözlere hitap edebilir şekle getirebilirsiniz. Okey oynarken gözünüz gönlünüzde açılır :)


Siz de OkeyTürk’teki yerinizi alın, bu heyecanlı yarışta eğlencenin tadını çıkarın! Okey oynamaya hemen başlayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder