3 Nisan 2013 Çarşamba

NFS World Artık Joygame'de



Merhaba Arkadaşlar,

Online oyun dünyasının araba yarışlarının bir numaralı oyunu NFS World, Türkiye'nin en iyi oyun platformu Joygame ile ortaklık içerisine girdi ve bu ortaklık Türk oyuncularına yaradı. Need For Speed World indirerek dünyanın her yanından milyonlarca oyuncuyla beraber bu güzel online yarış oyunu ile etkinliklere katılabilir, arkadaşlarınızla Takım Kaçışı oynayabilir ya da Hazine Taşlarını ararken Serbest Dolaşım ile turlayabilirsiniz.

Need for Speed World ile birbirinden güzel lisanslı otomobillerden birini seçin, sizi diğerlerinden ayıracak görünüş ve performans değişikliklerini yapın. Sınırsız değişiklik ve geliştirme seçenekleriyle ve Yarış, Takip, Keşif modlarıyla oynamaya başlayın.

Need for Speed World oynamaya başlayarak, pilotunu ve aracını seç ve yarış deneyimine başla. Eğer tarzını ortaya çıkarmak istiyorsan, etiketler ve boyalarla kişiselleştirebilirsin. Aracının performansını motorunu, lastiklerini, süspansiyonunu ve dahasını geliştirerek yükseltebilirsin. Her yarış deneyiminden sonra, birbirinden farklı eşyalar satın almak için oyun içi nakit parası kazanacaksın.



Nitro gibi, hızınızı arttıran bir güçlendirme seçeneği, rakibinizi kızdıracak trafik tabelaları gibi birçok şeyle oyuna yeni bir mücadele boyutu katın.

Araç Listesi Güncellemeleri ve Tasarımı Farklı renklerdeki boyalarla ve parçalarla istediğiniz çeşit bir araç tasarlayın. Dahası, geniş bir seçenek yelpazesi olan cam, kaporta, tekerlek ve ışık gibi seçeneklerle geliştirin. NFS World dünyasında ne hayal ediyorsanız, hepsini yapabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder