23 Ocak 2013 Çarşamba

WolfTeam: Av Mevsimi






Merhaba Arkadaşlar,

MMOFPS oyunu olan WolfTeam kurt adamlar ve insanların savaşlarını konu edinmiştir. WolfTeam'ı diğer MMOFPS oyunlarından ayıran en önemli özellik sadece insanlar kurulu olmayan bir düzene sahip olmasıdır. Oyunda kurtların olması tamamen ayrı bir hava oluşturmaktadır. 


Taksim Meydanı
Oyun içerisinde tek başımıza ya da grup halinde insana insan, kurda kurt ya da insana karşı kurt şeklinde savaşabileceğimiz 14 farklı mod bulunmaktadır. Bunların yanında hepimizin bildiği Taksim Meydanı ve Topkapı Sarayı'nın da içlerinde bulunduğu 31 farklı harita mevcut. Her haritanın ayrı bir savaş taktiği var ama tabii ki bu oyun moduna da bağlı şekilde değişiyor. 


Topkapı Sarayı
Görselliği ile göz kamaştıran 14 farklı karakterin olması da heyecanı büyük oranda arttırıyor. Her karakter kırmızı ve mavi olmak üzere farklı iki takıma mensup ve kendisine özgü özellikleri mevcut. Karakterlere yeni ekipmanlar alarak dış görünüşlerini değiştirebilmemiz ve farklı güçleri olan silahlarımızın olması da  oyunun dikkat çeken yönleri arasında yer alıyor. Bu karakterler içerisinde bayan karakterlerinde olması FPS tarzı oyunları bayanların da oynayabilmesi ve dikkatlerini çekebilmesi açısından önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Kurtların da birbirlerinden farklı özellikleri var ve oyun modlarına, haritalara göre stratejik olarak seçim yapmamız gerekiyor. Burada tüm karakterleri tanıtma gibi bir şansım olmadığı için sizlere birkaç örnek karakter göstermek istiyorum. Eminim sizlerin de gözleri kamaşacak ve hemen oyunu indirip WolfTeam oynamak isteyeceksiniz.



Arap zengini Hamadah, ailesi kurt adamlar tarafından kaçırılınca tüm istihbaratını ve bağlantılarını Pedro’nun kullanımına açmıştır. Kırmızı takımdaki önemli karakterlerden biridir.



 Hong Kong doğumlu Meiling, otacılık yapan babasına yıllarca yardım etmiş ardından Dragon Head şirketinin satış müdürü olmuştur. Hırsla dolan Meiling işini genişletmek için terörist kurt adamlarla anlaşma sağlamış ve böylece gizliden gizliye dünyaya açılmıştır.

 Küçüklüğünden beri asker olmaya özenen Reinhard sonunda bir sınava girerek özel bir orduda kendine yer bulur. 5 Yıl hizmet verdikten sonra ordudan ayrılıp ayrılmama düşüncesine kapılır. Fakat Pedro'nun Fransa'da yaptığı saldırılar sonucunda Marien Arnult'dan da etkilenerek GIGN'e yazılır. Kırmızı takımın korkulu rüyalarından olan bir karakterdir.





Çok zengin bir ailenin tek kızı olarak el bebek gül bebek büyütülen Marien, babasının tüm itirazlarına rağmen GIGN'e gönüllü olarak katılmıştır. Daha sonra taaruz ekiplerine katılarak Pedro'nun Marsilya'daki saldırılarını önlemek için gönderilir.






Ücretsiz FPS oyunu WolfTeam'ı eğer hala oynamadıysanız denemeden geçmeyin.
                                                                                                                         İyi Oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder