23 Ocak 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2 ile Hem Savaşıp Hem Dans Etmeye Hazır Mısınız?


Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere daha önce Cengizhan 2'den bahsetmiştim. Fakat daha çok ırkların özellikleri ile ilgili bilgi vermiştim. Bu defa sizlere şehir savaşlarından bahsetmek istiyorum. Uzun süredir beklenen şehir savaşları geçtiğimiz ay oyunumuza eklendi ve artık oyun daha heyecanlı bir hal aldı.



İki haftada bir,  Cumartesi günleri 16:00 - 17:00 arasında düzenlenecek olan bu savaşlara, seviye 40 ve üzeri tüm oyuncular katılabilecekler. Sistem kendisi bir ülkeyi savunmacı, diğer ülkeyi ise saldırgan olarak belirleyecektir. Seviye 40 ve üzeri oyuncular Başkent, Yörekent, Şehir Etekleri, Kale ya da Chung Hising’de ise çağrı alırlar ve bu çağrıyı onayladıklarında "Şehir Savaşları"na katılırlar. Savaş sonucuna göre kazanan taraf Krallık Yöneticisi Guku'ya giderek ödülünü alabilir. Oyuna başlarken hangi ülkede olacağınıza iyi karar verin ve kendinizi savaşın içinde bulmaya hazır olun.


Üstelik oyun içerisinde stres atabilmemiz için her gün 23:00 - 09:00 arası açık olan Kulüp Pekin kapılarını bizlere açıyor. Hem dans edip hem Tecrübe Puanı ya da Saygınlık Puanı kazanmak isteyen 40 seviye ve üzeri oyuncuları kulüpte görmek isteriz. Sizde bu maceraya katılmak için Cengizhan oyunu indirip oynamaya başlayın.


                                                                                                              Herkese iyi oyunlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder