23 Ocak 2013 Çarşamba

S2: Son Silah “Her Şehrin Kuralları Var Dostum”




















FPS severlerin büyük ilgi gösterdiği S2 oyununda çetelerin ve özel tim üyelerinin arka sokaklardaki savaşları konu ediliyor. Joygame farkıyla %100 Türkçe olarak bizlere sunulan S2'de birbirinden güzel silahlar, farklı silah aparatları,  farklı oyun modları ve haritalar bulunmaktadır.


Oyun çok kapsamlı düşünülmüş ve birbirinden çekişmeli kapışmalara ev sahipliği yapacak 19 farklı harita var. Her haritanın özel noktaları mevcut eğer bunları keşfedemezseniz yenilmeye mahkumsunuz demektir. Bu sebeple mutlaka bir kez bile olsa her haritada oyun oynayın ve öncelikle haritayı iyi tanıyın ki düşmanlarınızı alt edebilesiniz.

Özel Tim 
Çete Üyesi
Bunların yanı sıra birbirinden farklı oyun modları da var. Her oyun modunun kendine özgü özellikleri, stratejileri mevcut fakat bunları bulmak elbette ki size bırakılmış. Başta da bahsettiğim gibi oyun içerisinde çete üyesi ve özel tim olmak üzere iki farklı karakterimiz var. Fakat aldığımız ekipmanlar ile karakterlerimizin görüntülerini değiştirebiliyoruz. Elbette ki farklı karakterlerde alıp kullanabiliyoruz.


Yeni haritalar, oyun modları, ekipmanlar yama ile birlikte belirli zamanlarda oyuna dahil ediliyor. Oyun görevlileri devamlı olarak etkinlikler, kampanyalar ile karşımıza çıkıyorlar. Benim en çok hoşuma giden etkinlik ise "Ödüllü Türkiye Turnuvaları" oldu. Şehir şehir gezilerek turnuvalar düzenlendi. Geçtiğimiz haftalarda finali de yapılan turnuvada birçok oyuncu ödül kazandı. Hala arka sokaklardaki savaşlara katılmadıysanız S2 yükleyin ve S2 kayıt olarak sizde bu mücadeleye katılın.



                                                                                    Herkese iyi eğlenceler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder