26 Şubat 2013 Salı

ZombiRock Baharı Erken Getirdi



Merhaba Arkadaşlar,

Ateş ederek zombi öldürmek artık sizce de sıkıcı olmadı mı? Artık sevdiginiz bir çevirimiçi aksiyon oyununa kayıt olup bir beyzbolcu olarak zombilere sopayla girişmenin, bir Amerikan futbolcusu olup zombi tekmelemenin, bir itfaiyeci olup zombileri su manyağı yapmanın, bir rock yıldızı olup gitarımızı sahnelerde değil zombilerin kafasında kırmanın ya da bir boksör olup "Bu işi ancak demir yumruklarım çözer" demenin zamanı gelmedi mi?


Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir ilk daha ZombiRock tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’nin en sevilen müzik grubu maNga’nın birebir karakterleri ile oyun oynama keyfi sadece ZombiRock’ta. Zombi avcıları yeni maNga karakterleri ile oyun keyfinin doruklarına ulaştı. Zombilere karşı zombi avcılarına destek veriyorlar. Cem, Özgür, Efe, Yağmur ve Ferman'dan birini seçerek, milyonlarca kişinin yerinde olmak istediği şarkıcıları kontrol edebilirsin. 

Yeni bir kampanya ile 30 Günlük maNga Karakteri Alan, Muhteşem Hediyeler Kazanıyor.

26 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında herhangi bir maNga karakterinden 30 günlük satın alan tüm oyuncular 10'ar adet +5 El/Ayak, Üst/Alt, Şapka Füzyonu ve 30 günlük Meleğin Oku gözlüğü kazanıyor! 
Bu eşsiz hediyeleri kazanmak için yapmamız gereken tek şey, belirtilen tarihler arasında 30 günlük bir maNga karakteri satın almak.


Bu ay ilk sayısı yayınlanan Dergi Z.O.R.T.'u okumayı da unutmayın. Sürprizler sizleri bekliyor.


 Haydi ZombiRock indir ve zombi pataklamaya sende katıl. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder