28 Nisan 2013 Pazar

Battle Of The Immortals & World Of Battles



Merhaba Arkadaşlar,

Joygame sizleri yeni oyunlarla tanıştırmaya devam ediyor.Tüm dünyada herkesin bildiği ve severek oynadığı MMORPG oyunu olan Battle Of The Immortals: Kaos Kitabeleri, Joygame kalitesiyle Türkçe dil desteği ile bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda kapılarını bizlere açacak olan bu oyunda yüzlerce görev, eşya, binek, yardımcı karakter ve Türkiye'ye özel içerikler bizlerin emrinle olacak. Her oyunun olduğu gibi Battle Of The Immortals'ın da bizleri etkileyen bir hikayesi var ve bu hikayeden kaynaklı oyun içerisinde mitolojik ve fantastik karakterler yer alıyor. Ejder Kral'ın karanlık düzenini sona erdirmek için oldukça heyecanlı görevler bizleri bekliyor.

Kısa süre önce Joygame'in bizlere sunduğu ilk MMORTS oyunu olan World of Battles: Orta Çağ'ın Çöküşü oyunu da oyun severlerin ilgisini çekmeyi başardı. Oyun içerisinde 8 ırk var ve yaptıkları destansı savaşlar ile Savaş Lordu olma şansına sahip olabiliyorsunuz. 

Eğer hala World of Battles oynamadıysanız sizler için yepyeni bir kampanya hazırladı. 28 Nisan 23:59'a kadar World of Battles indirerek yeni hesap alan ve giriş yapan herkes 500 Cevher sahiibi oluyor. Ama diyorsanız ki benim zaten hesabım var o halde mevcut hesabınızdan ordu seviyesini 2 yaptığınız anda yine tam 500 Cevher'e sahip olacaksınız.Cevher ile birlikte, Usta birliklere, yeni ekipmanlara ve orduların vazgeçilmezlerinden olan devlere sahip olabilirsiniz. Cevher ile VIP üyeliğine sahip olabilir ve savaş haritalarında daha fazla Tecrübe, Exp kazanabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder